Uw orthopedist voor orthopedische schoenen en steunzolen

Uw specialist in orthopedische schoenen en sportzolen en steunzolen

Al meer dan 40 jaar is Orthovano in Kortrijk een gevestigde waarde in het aanmeten van orthopedische schoenen en steunzolen.

 

Via moderne meetapparatuur bekomen onze orthopedisten efficiënte loopanalyses. Aan de hand hiervan verbeteren of normaliseren wij de loopfuncties. Dankzij onze nieuwe locatie met ruime parking en een goede teamwerking staan wij garant voor een discrete hulpverlening in een modern kader.

 

Contacteer ons orthopedisch centrum in Kortrijk vrijblijvend voor meer informatie! Wij helpen u graag verder. Samen zetten we een stap in de goede richting!

Orthopedische schoenen

Loopstoornis, misvorming, ongeval? Orthopedische schoenen verbeteren uw stap- en looppatroon aanzienlijk. Zodat u comfortabel door het leven stapt.

Sportzolen & steunzolen

Platvoeten, holvoeten, sportblessures of andere voetklachten? Sport- en steunzolen ondersteunen en corrigeren uw voet, verbeteren uw loophouding en verlichten uw pijn.

Loopanalyse & advies op maat

Sportblessures, loopletsels, chronische pijnen? Weten is meten. Daarom analyseren wij nauwkeurig uw looppatroon voor advies op maat.

 

Contactgegevens
 

Orthovano Kuurne (Kuurne)
Kuurne - Orthovano


Orthopedisten voor steunzolen en schoenen

Brugsesteenweg, 65
8520 Kuurne

056 35 79 14
Sitemap